Gastrosan - effektiv hjelp i løpet av få minutter

gastrosanNytt produkt som lindrer halsbrann og sure oppstøt, løser problemet innen 90 sek!

GastroSan hjelper mot:

  • Halsbrann
  • Sure oppstøt
  • Ubehag

Hver tredje nordmann plages av halsbrann, sure oppstøt og lignende ubehag. Flere enn hver tredje nordmann har mageproblemer. De fleste problemene kommer av overproduksjon av saltsyre. I verste fall kan det oppstå sår i magesekk og tolvfingertarm. Men det vanligste er lett magekatarr, halsbrann, sure oppstøt og lignende ubehag, ufarlige men plagsomme problemer. GastroSan lindrer slike plager. Effekten kommer raskt - i løpet av et par minutter.

GastroSan lindrer akutte mageproblemer enkelt, effektivt og naturlig

GastroSan er på mange måter unikt. Produktet kombinerer en rask effekt i løpet av et par minutter, med en langsom stabiliserende effekt på magesyren. Dessuten beskyttes mageslimhinnen ved at det dannes en kiselgel. GastroSan inneholder også kanel og eukalyptus. Dette er to urter som øker magens velvære.

En sunn tablett

Du kommer til å like GastroSan først og fremst fordi den er så effektiv. Men halsbrann og sure oppstøt er gjerne plager som kommer tilbake. Derfor er det et stort pluss at du kan ta GastroSan med god samvittighet. GastroSan er sunn. Den gir kroppen din et velbalansert tilskudd av kisel, magnesium og kalsium, og er helt uten aluminium, kunstig smak og søtstoffer.

Slik virker GastroSan

Kombinasjonseffekten får magen til å ha det bedre. Kombinasjonseffekten oppnås ved at GastroSan inneholder to helt naturlige og effektive stoffer som gir:

  1. Umiddelbar effekt: GastroSan inneholder kalsiumkarbonat som gir en umiddelbar syrenøytraliserende effekt. Symptomene reduseres i løpet av et par minutter.
  2. Langvarig effekt: GastroSan inneholder også magnesiumtrisilikat (magnesium bundet til kiselsyre) som løses opp langsomt. Resultatet blir en langvarig, syrestabiliserende effekt som varer over lengre tid.
  3. Beskyttende og absorberende effekt: Magnesiumtrisilikat har også en annen interessant effekt. I løpet av nøytraliseringsfasen danner hver tablett mer enn 500 trillioner kiselmolekyler (silicea).
  4. Øker velværet: Parallelt med den symptomdempende effekten bidrar innholdet av kanel og eukalyptus til å skape økt velvære i magen.

Mer informasjon:

Til toppen av siden

Topp

Alfafood AS - Steinbergveien 7 - 3050 Mjøndalen - Telefon: 32 87 82 87 - post@alfafood.no

Alfafood AS © 2007-17 - Innholdsoversikt | Siteman CMS - KP