Grønnsaksjuice fra Biotta

Biotta Tomatjuice

Biotta Tomatjuice inneholder den kraftige antioksidanten lykopen. Lykopen er fargestoffet i tomaten og en av naturens mest effektive antioksidanter som hindrer celleskader. Når tomaten varmebehandles, som i tomatjuice, økes den positive effekten av lykopen. Tomatjuice hjelper kroppen med å kvitte seg med avfallsstoffer.

Innhold: tomatjuice, sitron, havsalt.

Biotta Gulrotjuice

Biotta Gulrotjuice er rik på antioksidanten betakaroten som vi bl.a. trenger for å få godt syn og for at det skal dannes pigmenter i huden. Fin å drikke før man skal sole seg. Vår livsstil med TV, PC, bilkjøring i mørket, lesing og skriving i kunstig lys er veldig stressende for øynene. Tilførsel av ekstra betakaroten er derfor viktig. Biotta Gulrotjuice har positiv effekt på lever og immunforsvar.

Innhold: gulrotjuice, naturlig melkesyre.

Biotta Rødbetjuice
Biotta Rødbetejuice

Biotta Rødbetejuice har en positiv effekt på blodprosenten og blodsukkeret. Den er fin ved kraftig menstruasjon og lav blodprosent. Den anbefales ved graviditet (inneholder folsyre). Rødbetejuice er basedannende og blodrensende.

Innhold: rødbetejuice, naturlig melkesyre.

Biotta Breuss

Biotta Breuss

Biotta Breuss er laget etter oppskrift fra den østerriske naturmedisineren Rudolf Breuss. Renser og fjerner slagg i kroppen. Ideell ved faste. Basedannende. Biotta Breuss regnes som et universalmiddel på grunn av innholdet av ulike basedannende safter. Den virker rensende på hele organismen.

Innhold: Rødbetejuice, gulrotjuice, sellerijuice, potetjuice, reddikjuice, naturlig melkesyre.

 Biotta Grønsakscoctail

Biotta Grønnsaks-cocktail

Biotta Grønnsaks-cocktail er gunstig for kretsløpet, virker vanndrivende, rensende og fjerner slagg fra kroppen. God som fastejuice. Basedannende. Lettfordøyelig.

Innhold: tomatjuice, gulrotjuice, sellerijuice, rødbetejuice, havsalt (0,5 %), krydder, naturlig melkesyre.

 
Biotta Sellerijuice

Biotta Sellerijuice er rik på eteriske oljer og kalium. Selleri renser kroppen for avfallsstoffer ved å stimulere nyrefunksjonen og virke vanndrivende. Syre/base-balansen kommer i likevekt.

Innhold: sellerijuice, naturlig melkesyre

Mer informasjon:

Til toppen av siden

Topp

Alfafood AS - Steinbergveien 7 - 3050 Mjøndalen - Telefon: 32 87 82 87 - post@alfafood.no

Alfafood AS © 2007-17 - Innholdsoversikt | Siteman CMS - KP