Juiceblandinger fra Biotta

Biotta Wellness-Drink

Biotta Welness-Drink er mild og velsmakende og rik på essensielle vitalstoffer som f.eks. antioksdanter. Derfor egner den seg spesielt godt når kroppen har bruk for et ekstra tilskudd av dette som ved under faste og utrensing. Juicen anbefales når du vil stelle ekstra godt med deg selv!
Biotta Wellness-Drink er laget av både fruktmos, fruktjuice og grønnsaksjuice.

Innhold: Pærejuice, pærepurè, appelsinjuice, gulrotjuice, ananasjuice, myse og rødbetejuice.

Biotta Digest

Biotta Digest har en gunstig virkning på fordøyelsen, den stimulerer galleproduksjonen og tarmaktiviteten, og har en god effekt ved oppblåsthet og treg mage. Biotta Digest kan brukes fra 2 års alder.

Innhold: Plommejuice, eplejuice, urter, druejuice, fikenekstrakt, svartsurbær/aroniajuice, sitronjuice.
Urteblanding: lindeblomst, kamille, peppermynte, jernurt, fennikel, nype, ringblomst.

Biotta Sviskedrikk

Biotta Sviske Drikk

Biotta Sviske Drikk er laget av solmodnet og tørket frukt. Juicen har et høyt innhold av fiber og inneholder også betakaroten, C-vitamin, alle B-vitaminene, jern, kalium, magnesium, kalsium, fosfor, kobber og sink. Sviskejuice er kjent for å ha en gunstig virkning på fordøyelsen og god effekt ved treg mage.

Innhold: Urtete (lindeblomst, kamille, pepermynte, jernurt, fennikel, nyper, ringblomst), sviskejuice, druejuice, sitronjuice.

Biotta Breakfast
Biotta Breakfast

Den ideelle frokost for den som har det travelt. Rask og full av energi. Inneholder alt som en god frokost bør ha. Ypperlig som mellommåltid.

Innhold: Myse, appelsinjuice, bananpurè, druejuice, maltekstrakt, agavekonsentrat, honning, egg.

Biotta Vita 7
Biotta Vita 7

Biotta Vita 7 er en sunn og næringsrik drikk for barn, voksne og eldre. Biotta Vita 7 styrker imunforsvaret og gir energi og overskudd.

Innhold: Appelsinjuice, gulrotjiuce, bananpurè, ananasjuice, myse, druejuice, tindvedbærjuice, rødbetjuice og sitronjuice.

Mer informasjon:

Til toppen av siden

Topp

Alfafood AS - Steinbergveien 7 - 3050 Mjøndalen - Telefon: 32 87 82 87 - post@alfafood.no

Alfafood AS © 2007-17 - Innholdsoversikt | Siteman CMS - KP