Pølsepizza med soyapølser pikant

4 porsjoner

  • ½ pakke gjær
  • 3 dl vann
  • 2 ss olje
  • ½ ts. havsalt
  • 8 dl speltmel/hvetemel
  • 5 ss sesamfrø

    Fyll:
  • 1 glass granoVita Soyapølser Pikant
  • 1 lite glass spaghettisaus
  • ½ purreløk
  • 1 gul paprika
  • 1 boks ananas i biter
  • 1 ss hakket frisk oregano
  • 250 g cheddarost
  • 2 ss olivenolje
  • Sesamfrø

Rør gjæra ut i lunkent vann og tilsett olje, salt, sesamfrø og mel til en glatt deig. La deigen heve tildekket i ca. 45 min., til dobbelt størrelse. Sett ovnen på 250 gr. C.

Del deigen i fire, og kjevle ut til tynne bunner. Legg dem på bakepapir på plate. Fordel passende mengde saus på bunnene, og legg på pølse skåret i skiver, purreløk i ringer, paprika i biter og ananas.

Strø på oregano og revet ost, drypp over olivenoljen og dryss på sesamfrø til slutt.

Stek pizzaene midt i ovnen i 12-15 minutter, til bunnene er stekt og osten gylden.

Til toppen av siden

Topp

Alfafood AS - Steinbergveien 7 - 3050 Mjøndalen - Telefon: 32 87 82 87 - post@alfafood.no

Alfafood AS © 2007-17 - Innholdsoversikt | Siteman CMS - KP